Sveriges största jämställdhetskonferens kommer till Jönköping. Du kommer väl också?

Den 5-6 februari 2020 arrangeras Sveriges största jämställdhetskonferens – Forum Jämställdhet – på Elmia i Jönköping. Denna gång med Agenda 2030 som tema och finansminister Magdalena Andersson som invigningstalare.

Forum jämställdhet innehåller något för alla, oavsett vad du jobbar med eller hur engagerad du är i jämställdhetsfrågor. Forum Jämställdhet är en nationell mötesplats för att dela erfarenheter och sprida goda exempel som kan inspirera till ett aktivt jämställdhetsarbete.

Program

Huvudprogrammet innehåller ett 30-tal seminarier, föreläsningar och metodverkstäder som presenterar de senaste rönen och effektivaste metoderna inom jämställdhetsområdet.

Parallellt med huvudprogrammet anordnas ett öppet program med ett 50-tal programpunkter som visar upp jämställdhetsarbetet i Jönköpings län. I anslutning till det öppna programmet finns även en interaktiv utställning där ett 30-tal aktörer delar med sig av sitt jämställdhetsarbete. Det öppna programmet och utställningen är gratis och är öppet för alla, alltså även personer som inte är konferensdeltagare.

Arrangörer